Ziezo Zomerzooi (6-12 jaar)

Even lekker zooien, even helemaal los!

Ziezo ZomerZooi is elk jaar weer een verrassing. Vanuit een super gezellig vakantiekamphuis in Brabant doen we te gekke dingen en maken we er met z’n allen een grote feestweek van!

DSC 0777IMG 6503

Meer zien of lezen? Bekijk de foto's en verhalen.

Wie gaan er allemaal mee?

Ziezo ZomerZooi is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste, begeleiders en natuurlijk een professioneel medisch team. Iedereen mag met ons mee in wat voor fase je van je behandeling ook  zit. Ook als je full time begeleiding nodig hebt dan organiseren we voor jou een één op één begeleiding.

DSC 0185DSC 0312

Wat gaan we doen tijdens Ziezo ZomerZooi?

Een week lang doen we allemaal leuke dingen. Met z’n allen dollen in een pretpark, zwemmen in een heel eigen lekker warm zwembad, een bingoavond, knutselen, verven, disco, bowlen, pony rijden, midgetgolf, super leuke spellen en de onvergetelijke Bonte Avond... Elk jaar komt er iets leuks op locatie zoals bijvoorbeeld een reizende knuffelboerderij, een bekende voetbalclub of… een bekende artiest, dat blijft natuurlijk een grote verrassing!

DSC 0393IMG 0617IMG 0396

Waar gaan we naar toe?

Ons super gezellige vakantie kamphuis ligt in Diessen (N. Brabant) 

Wanneer?

Lekker in de zomer in de maand  juni. In de activiteiten agenda vind je de laatste data voor het kamp en kennismakingsdag.

Iets anders?

Ben je tussen de 6 en 10 jaar en wil je met je ouders, broertjes en zusjes een dagje naar het pretpark? Dan is Dolle Dingendag iets voor jou. Ben je 10 of ouder en wil je een weekje zeilen? Kijk dan eens bij Zomerzotheid.